top of page
kringel%20lijn_edited.png

over Anne.

Een wat uitgebreidere introductie van mijn kant. Ik ben Anne Reijnders (1991) en woon met mijn lief Jorn en dochterlief  (2022) in 's-Hertogenbosch, de stad waar ik geboren en getogen ben. In 2020 startte ik de opleiding tot doula waarmee ik éindelijk een vorm vond om met mijn passie en fascinatie voor zwanger- en ouderschap te werken, in januari 2022 nam ik mijn diploma in ontvangst. Een paar maanden later werd thuis, in alle rust, onze dochter geboren. Alles dat ik in de jaren over geboorte leerde in opleiding en vrije tijd kon ik toepassen om perfect voorbereid de geboorte in te gaan en dat loonde!

Ik heb een sterk gevoel voor rechtvaardigheid en ben heel gevoelig, het is dan ook geen verrassing dat een thema als autonomie me bezighoudt. Zwangerschap en geboorte zijn bij uitstek processen die kunnen worden vormgegeven. Er zijn een heleboel keuzes te maken die een enorme invloed hebben op het verloop en het gevoel van regie. Ik word er heel erg enthousiast van wanneer ik zie dat een gezin de beleving helemaal naar hun hand kan zetten én de kennis en flexibiliteit in huis heeft om goed te kunnen omgaan met eventuele change of plans. Dit is dan ook waarin ik gezinnen begeleid.

Het werk als doula vul ik in vanuit openheid en nieuwsgierigheid. Ik leer mijn cliënten, hun eventuele relatie, hun verhaal en wensen graag kennen en hou van niet al te formeel contact waarin ik graag veel ruimte creëer voor kwetsbaarheid. Ik slurp graag nieuwe kennis op, ben in de breedte geïnteresseerd in opties rondom zwangerschap en geboorte (van nieuwe inzichten tot oude tradities) en hou van maatwerk.

Naast het werk als doula werk ik als freelance programmamaker in de wereld van voedsel en gedrag en run ik een high-end duurzaam cateringbedrijf. De rode draad in alles wat ik doe is aandacht voor totstandkoming van gedrag en keuzes. Ik ben altijd al breed geïnteresseerd geweest, het is dan ook niet verrassend dat ik verschillende dingen doe. Gelukkig kan ik mijn tijd goed bewaken en beloof ik dat je geen aandacht tekort komt wanneer je met me werkt.

Wil je weten wat ik allemaal gedaan heb? Neus lekker rond op mijn LinkedIn pagina.

leer-mij-kennen-weetjes

- spruitjes zijn mijn allerlievelingseten

- ik word het liefst in slaap gekroeld

- op festivals ben ik heel gelukkig

- ik ben niet bang mijn mening te veranderen

- een vriendin zei ooit tegen me 'jij gelooft zó in mij dat ik het bijna niet durf om dat zelf niet te doen'  en dat vond ik best wel leuk

- in de lente spot ik graag witte klaprozen

bc5b623e-b804-4919-8902-3151ae52eee8.jpg
Anne%2520Reijnders_edited_edited.jpg
kringel%20lijn%20blauw_edited.png

ouders over Anne.

"Anne kwam min of meer toevallig in beeld tijdens de zwangerschap van ons eerste kind. We waren niet direct op zoek naar een doula, maar hebben de samenwerking met Anne als ontzettend waardevol ervaren. Ze is enorm betrokken en heeft ons bijzonder goed geholpen met het opstellen van een geboorteplan. We werden gewezen op opties waarvan we het bestaan niet wisten of nooit over hadden nagedacht als we er niet door haar over geïnformeerd waren. De bevalling verliep uiteindelijk in alle opzichten anders dan aanvankelijk bedacht, maar dit konden we goed handelen doordat we bekend waren met alle mogelijkheden. Mede hierdoor kijken we met een goed gevoel terug op de zwangerschap en de bevalling. Ook na de bevalling is Anne nog langs geweest om na te bespreken. Bedankt Anne!"

- Floor & Johan

kringel%20lijn_edited.png

contact.

Ik vind het leuk als je contact met me opneemt. Of het nu een opmerking, een kleine of grote vraag is.

Bel of app me via 06-10601805

Mail me op annereijnders91@gmail.com

              Volg me op Instagram

  • Instagram
bottom of page